De Graaf Metaalwerken B.V.

Even voorstellen

De broers Wilfred en Ron de Graaf groeien op in het metaalvak waarin hun vader werkzaam is. Naar zijn voorbeeld gaan ook zij in de metaalbranche aan het werk. Na ruim 30 jaar ervaring bij andere bedrijven, richten de broers op 1 april 2011 De Graaf Metaalwerken B.V. op. Maar al snel zijn er meer handen nodig. De Graaf Metaalwerken groeit gestaag. Voor het verwerken van roestvrijstaal en aluminium wordt in december 2015 een tweede hal van 600 m² in gebruik genomen. Anno 2016 telt De Graaf Metaalwerken twaalf vaste medewerkers. Gezamenlijk verzorgen zij een grote variatie aan constructie-, plaat- en montagewerk voor particulieren, aannemingsbedrijven en industriële bedrijven. Het technisch tekenwerk vindt voor een deel binnen het bedrijf plaats. Ook is er samenwerking met een extern tekenbureau.

 

Onze sterke punten

De Graaf Metaalwerken B.V. staat voor kwaliteit. Daarnaast hebben wij een goede naam opgebouwd als het gaat om flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Ook waarderen onze klanten het zeer dat wij meedenken over de juiste oplossing voor hun metaalwerkvraagstuk.

 

Erkend leerbedrijf en certificering

De Graaf Metaalwerken B.V. is een erkend leerbedrijf en is gecertificeerd volgens de NEN-EN 1090-1 EXC 2 voor stalen constructiedelen.

 

Dichtbij en wereldwijd

Onze opdrachtgevers zitten zowel dichtbij, in Maarssen en omgeving, als landelijk en overzees.

© Copyright 2016 | De Graaf Metaalwerken | Alle rechten voorbehouden | Privac- en cookieverklaring